♥ Followers ♥

Wednesday, October 28, 2009

♥ kembali normal ♥

walaupun hp tue memang da x jumpa mood org da ok la ckit...

nk wat cm nerw hp tu tetap x der rezeki dgn i lg,,,

but still sedey,,,,

*n3 yang pendek cz x der modal nk citer

♥ wif love qaseh ♥

Tuesday, October 27, 2009

♥ hp hilang lg ♥

sorry seyh msti uolss boring sangat pasal tjuk n3 yang sama

uolss tentu nk taw kan cm ner dgn org tu...

member umah ni duk perati la perangai dyer len taw,,

cm x senang dudk cam serabut belon jerw,,

cam kucin nak terberok pun ado da tgok nyer,,hakhakhak,,,

org x perati la plak kan,,mls nk amik port ,,,

lantok ko la huh saper suruh berani lak nak bersumpah kan,,

tu lerw jgn berani sngat alquran ni jgn wat men,,nanti rase la azab nyer cm er,,
den x taw haaa

tu kirenyer ko ngan Tuhan la ....

tanggung la sendirik akibatnyer...

♥ wif love qaseh ♥

Monday, October 26, 2009

♥ hasilnyer x seperti yang diharapkan ♥

B4 nieyh kan ade N3 pasal junjung alquran sambil bersumpah kan....

dak tu wat gak taw,,sambil bersumpah tp main2 taw, kwn2 umah geram jerw taw...

dyer bersumpah sambil tu dyer ckp mintak la kiter ni salah letak kerw hp tu,,,

hello padahal hp tu seblah my laptop jerw taw i truk,,plezzz la....

da siap pegang nk bawak ker x jerw mlm tu...

ingat lg la,,,

kiter x nyanyok lg,,,hukkhukhuk

sok petang i nk geledah balik bilik i ni,,,maner taw dyer tibe2 truk kerw kan,,,,

law misalannyer terjumpa la besok kan dalam kotak2 i ni memang kompem la,,, tol x,,,,hangin jerw ni sumpah leh men2 taw,,geram jerw,,org hope sangat pas ni dyer sakit ker x leh nk bangun cz main2 kan alquran taw,,,

melampau sangat x i nieyh,,,,



♥ wif love qaseh ♥

♥ sumpah,junjung AlQuran ♥

pasal hp ilang lg nieyh,,,

mlm nieyh org nk suruh dak umah junjung alquran sambil bersumpah,,,

law kiter x curi wat per kiter nk tkut kan,,,

so mlm ni rancangan akan dijalankan mcm maner tunggu la keputusannyer cm ner ok,,,,

♥ wif love qaseh ♥

Sunday, October 25, 2009

♥ weekand ♥

nothing happen tis weekand,,,

juz duk umah jerw lerw...

uolsss pasal hp tu kan law i suruh dak tu bersumpah sambil junjung Quran cm ner,,,,

x leh thn la dyer leh wat bodo jerw,,,cm kejadian nieyh x mlibatkan dyer pun,,,,

dyer wat derk jerw,,,,

cm siot jerw,,,,

adossss

♥ wif love qaseh ♥

Saturday, October 24, 2009

♥ hasil tilikan♥

hp ak memang da selamt kena jual,,,

ak da taw,,,

memang tepat dakwaan selama nieyh...

memang kami ader bela toyol kt umah ni,,,hehehehe

hasil tilikan yang dibuat pg td oleh tok kawan ak,,,memang sifat2 dan ciri2 org tue memang kena dengan budak tu...

tok tu juz mintak tarikh hp ak ilang jer,,dyer nak bulan islam,,hp ilang pada tarikh 1 zulkaedah,,,

terus tok tu ckap hp tu memang da ader kat org lain,,,,

kawan2 tolong cm ner ak nk wat bg dak tu x senang duduk,,,

bukan niat nk menyakitkan tp nk beri kesedaran,,,,

ak pkir nk suruh ustaz tolong wat kan,,,,

tp ak tkut,,,cz tok tu ckp mak dak tue pdai gak buat2 ni,,tok tu pesan jgn ckp kiter tuduh dyer cz dyer akan g taw mak dyer taw,,mak dyer pdai gak cz mb mak dyer akan buat kiter jd x senang belajar,,,jd cam odo la cam tu....dasyat kan,,,,

next week law jd ak nk g umah tok tu,,,
tok tu suruh p....

akau x taw aper kez dyer nk amik hp tu,,,,

aku punya la susah nk dpt kan benda tu,,,

da tu ak g taw la mak aku pasal hasil tu kan,,,,

ak citer la aku redha la cz ak da taw saper kan yg amik tp ak tetap rasa geram,,,

law uolsss pun mesti rase kan aper yang ak rasa kala ni,,,,tension dowh,,,,,

waaaaaarghhhhhh.....

♥ wif love qaseh ♥

♥ still dalam nan ado mood ♥

org nk hp org blik....

waaaaa:'(

org beli hp tu atas titik peluh sendirik,,,,

snang2 jerw org len amik,,,,

org bkn jnis careless..org ingat aper yang org buat,,,,,

org tension sangat hp tue ilang,,,,,

memang x dpt tdo mlm duk teringat hp tu jerw,,

uols tentu penah rase hilang benda korang sayang,,,,terutama law kiter beli guna duit hasil usaha kiter kan,,,,,

tolong la pulang blik pada sapa yang amik tu,......

org taw saper amik,,,tp x der bukti,,,,

cz b4 nieyh wet ilang pun kiter org dak umah memang saspek dyer,,,dyer,,,dyer,,,,

kembali kan hp org,,,,,
plzzzzzz

aku merayu pulang kan,,,,,

♥ wif love qaseh ♥

Thursday, October 22, 2009

♥ bengang ,sedey,geram,somo ado la,,,, ♥

ak (gune time geram jerw k)
ak bengang sangat ari ni ..

uolss nk taw x,,,hp i kena curik,,,,,

waaaaaaaa :'(

law ilang tempat umum ak x kesah ni hilang kat umah,,,,dalam bilik jerw taw,,,,,

nak taw kisahnyer cam ner,,,,

dua hari lepas ak g tdo umah kawan cz kena siapkan final project

pas tu tgok la kat hp N76 ak tu nk bawak kerw x kan,,,so decide x nak bawak la cz bateri tinggal satu bar jerw kan,,,so tinggal la...

semalm blk umah teringat nak cas hp tu alih2 cr la,,,,tp x jp x per la cr sok jer...
so td ak cr la,,,x jp k kawan2 padahal hp tu ak letak sebelah laptop ak jerw seblm p umah kwn tu,,,memang la ak selongkar bilik pg td,,,

mujur kelas kol 12 lbt kan,,,habis tilam2 ak wak kuar,,,memang nan ado hp ak tue,,ak msg member umah ni ader x nampak hp ak dlm bilik,,dyer kater x der kan,,,

pas tu member sorg g jwb ader nampak mase dyer masuk blik ak amik buku k,,,so ak aper lg memang taw la hp tu hilang kat umah,,,,

call mak ak kat kuantan cz mak ak ader kusus....
aku pun meluahkan perasaan sambil nagis tersedu2 owh,,,,mak ak ckp laptop x amik lak,,adussss da r tgoh emo kan mak den wat lawak lerw,,,
sedey oooo mahal tu hp tu i beli....RM 1600...mase muler kuar 2 thn lepas...
aku pun cite hal ni kat kawan group kat kelas kan ader x aku bwk hp tue kat umh dorang tp x der,,,
memang kompem ak tu tinggal hp tue kat umah ari tu...

da tu member ak nk tlong p tgok la kan,,g tilik,,ak x cyer tp ikhtiar jerw la kan,,,

ak x mintak lebey juz pulang blik jerw letak blik jerw atas tilam ak,,,,ak x marah,,

ni ak benggang la,,ak sayang sama hp tue,,,,

♥ wif love qaseh ♥

Wednesday, October 21, 2009

♥ submit ♥

::pikir aper tue yerw::
::contect lense owh::
::chezzz::
::saya la tue::
::semuanyer adelah sekadar gambar hiasan kala tidak berblog::

aper citer yer,,,
da lamar rase nyer x berblog nieyh bkn malas pun tp terlampau bz sangat dgn nk submit project nyer,,,,

dengan nk midterm nyer adoiyaii
dengan tugasan melambak ponin huh...

sabar jerw la ni pas ni habis da ko qaseh study,,,,,

lagi 2 bulan jerw tinggal,,,,sabar yerw hati....


♥ wif love qaseh ♥

Sunday, October 18, 2009

♥ ujung minggu ♥

ujung minggu,,,,,

bangun awal lg dalam kol 6.30 suda mangun ooo...

basuh bju,,,jemur bju,lipat baju,sapu sampah dalam bilik....

banyak keja ooo ujung minggu nieyh,,

hehehehe

kalah org da kwen lagaknye kannn
poyozzzz nyer la ko ni qaseh oiii

dalam kol 10 something g jemput member dtg umah,,,

kak azi n kak ika makn kat umah,,,,

masak besa2 jerw,,,lamer da rasenyer x memask so td mask lak,,,

org masak daging rendang asam ngan goreng kubis campur pucuk jerw,,,,,

owh berselera org mkn n kwn2 mkn ooooo

org wat air sirap laici,,,

perh sodap nyer lakannnnnn

mkn rerami cm tu....

tp org x ajk dak umah mkn pun hehehehe

ajk sya n kecet jer,,,sekor lg tu x ajk pun,,enth la.....

bkn per,,,,dak tue yg x nk berckp dgn org,,,,,

kiter pun wat derk jerw la kannnn,,,

huh org x kesah lg beraper bulan jerw nk habis lantak ko la,,,
ak bukan mkn gne wet ko pun,,,

hahahaha,,,,

aku masak aku makn sendirik,,,,,

ok x cm tue,,,,,
ok laaaa......


♥ wif love qaseh ♥

Saturday, October 17, 2009

♥ Jalan-jalan ♥

herm,,,,,

ari bangun awal...cz ader misi yang perlu dilaksanakan,,,,

uolsss maw ta x aper misinyer...

hukhukhuk.....

misinyer huh melipat kain,,,,

seminggu x berlipat oooo.dah mcm busut org tgok,,,,,

jgn salah paham taw,,,,

bukan malas taw,,,,

tapi cz tiap-tiap mlm x der kat umah tdo umah member wat final project oooooo

so ari i la org kena wat ,,,tp mujur la tiap kali blik terus basuh kan law x basuh lg la,,,,hehehehe.....

dalam kol 10 nie nak pg jengjalan dgn member g maner uolss nak taw,,,,,,

hehehehe.....

next N3 lorh......


Friday, October 16, 2009

♥ tension yang melanda di jiwa,,,, ♥

ketensionan niey,,,,,,

semlam ader midterm IM,,,,

wa i x dapat buat,,,,,,

susah nyer,,,,,,

tu yang membuat tension,,,,,


Wednesday, October 14, 2009

♥ final project ♥

::QASEH::
::IT ME::
::ME::
::IT ME QASE::
::WAU::
semenjak kebelakangan nieh org memang bz sangat tetiber jerw mcm manyak komitmen,,,,,

tension la,,,,

semlm dapat penilaian berterusan untuk subject internasional marketing mak aiiiiii

boleh la,,,,,tp untuk group nyer assigment perh group kiter paling tinggi oooo

mangger nyer la kan ,,,x banyak tapi dapat 70 leh la kan cz group len dapat 50 lbey jerw kan,,,,

temasuk la group dak org x shuker tu,,,,,eeee geramnyer tgok dyer,,,,,gedikzzzz lebey ooooo

pas tu dpt PB untuk ujian lak memang daat ckit tp still lulus la kan tp yg wat x berpuas hati nieyh musuh org tu dpt 93 ooooo

tp uoll taw dyer bawak toyolzzzz x aci ooooo

best r cm tu kan,,,,,

org bertungkuslumus hapal alih2 dyer dpt A,,,,,,huh tension nyer,,,,,,

With love Qaseh

Tuesday, October 13, 2009

♥ bizi nyer lately ♥

rase nyer da lamer x membelek blog niey,,,,

cam uols taw la kan i kebizian dengan final project

*almaklum la student last sem*

huhuhu..poyoznyer la ko qaseh oiiii

tp sebenarnyer ader tugas len yang menanti diri ku ini....

huhuhu..

mesti uols dau taw kan,,,,

sekarang org terlibat dengan aktiviti bercucuk tanam kat farm ville....

gian oooo

mlm x leh tdo ooooo

terbayang hasil nyer...

dua hari pas lak kena tdo umah kawan cz wat final project so aper g,,,,

cam cacing kepanasan lerw duk terbayang sayur jerw kan,,,,

suda la kan,,,

habis la cm ni,,,,

sedar la cek qaseh oiii hang ni sem last jgn ralit sangat kang....

huh terkantoi ....

hush tak nak org,,,

cm ner ek,,,da terjebak nieyh,,,,,

With love Qaseh

Saturday, October 10, 2009

♥ tuGasan insurance ♥

adoiyai kena wat tugasan la plakkan,,,

malasnyer la...

tp nk wat cm no,,nak x nak pun kena la wat jugak,,,

tarikh submit isnin nieyh mmmm

so kena la buat kan,,,,

sok ahli group akan datang umah wat kat umah org lak,,,

so sok kena bangun pepgi lerw,,,,

isnin gak ader kuiz,,,,ala kuiz ni cam ujian tiap bab lerw,,,,

kuiz aper uols nak taw,,,,

kuiz production ooooo

pengeluaran,,,,

kira-kira nyer subject,,,,

so,,,kena hapal rumus daaa adoiyai,,,,

org ni bab mengapal rumus ler yg pling la tersangat kerajinan....

kahkahkah *padahal malas sekali*


With love Qaseh

♥ lama Suda ♥

::hiasan semata-mata::

rasenyer da 2 ari x edit N3 bru nieyh,,,,,

huhuhu....nak taw sebab aper x updet nieyh....

beginicara nya,,,,,huhuhu

(awat la hang poyoz sangat ni cek qaseh oiii)

1-kebizian melanda cz nak midterm...

2-selalu law bgan pgi updet lu ckit2....tp keterlewatan membangunkan diri,,,,,huhuhu*so tok sompat lo*

3-kemalasan pun yer gak,,,huhuhu...

4-keralitan bermain games so x der maser nak belek blog,,,hahahaha....*best oooooo


With love Qaseh

Wednesday, October 7, 2009

♥ GAMES ♥


nak taw x rini keje org aper seblm p kelas hingga la blik kelas...

jeng jeng,,,,ahakzzz

org layang games kat face book besh oooo

men farm tu dgn cafe world,,,

sementara nk tunggu buah mask men cafe lu...

org ckp tol r ralit oooo men game ni,,,

mujur lak sok nan ado klas....

law x paroh la den.... kihkihkih...

so mlm sok x leh la men tunggu ari sabtu ler...

cz ari jumaat ni ader mid term ooo

mid term aper???

mid term IM (INTERNATIONAL MARKETING)

susah ooootu la mlm sok x leh on9.....adoiyaiiii

help2 da r tengah gian ni nak men games
With love Qaseh

Tuesday, October 6, 2009

♥ x der mood ♥








sebenarnyer ri tension sangat,,,,

g kelas kol 10 der x der org impom pun x der kelas,,,,

da tu kol 12 lak kelas x der gak batal,,,,

da la redah ujan nk p kelas,,punyar semangat alih2 x der kelas,,,,

but pg td seblm pg kelas org apy jerw,,,,sompet g amik gambar taw....



With love Qaseh

Monday, October 5, 2009

♥ herm tajuk aper n3 today ♥

::smilezzz::
::qaseh huhuhu::
::uhhh haaa::
ari ni???

entah la boring giler,,,

g kelas pun x dr mood

but gambar mesti amik oooo

huhuhu poyoz jerw,,,,


With love Qaseh

♥keboshanan ♥

::VOIR IJAU OOO::
::CHEEZY WADGES::
::QASEH::
::ORG SAKIT JALAN2::

hari jumaat lepas teman member g klinik kecihatan kat seberang jaya cz mate nyer ditumbuhi

ketumbik....uols taw thu ketumbik?????

pas pader tu merayap p sunway carnival...

makan2,shoping org rembat kasut sepasang,,,VOIR lagi tu,,,,

With love Qaseh

Sunday, October 4, 2009

♥ aDoiyaiii ♥

::sekadar gambar hiasaN..::
adoiyaii....

busannyer la ari ahad ni....

member kuar tgok wayang,,,

org...
herm duk umah jerw la...

pakwe nan ado,,,,

cm ner nk kuar tgok wayang ekkk

x kan la nk kuar sorg kannn...

ahakzzzz

kesengalan tol laaaaa

hahahaha...

alah layan jerw lapaper cito kat tenet
With love Qaseh