♥ Followers ♥

Thursday, October 22, 2009

♥ bengang ,sedey,geram,somo ado la,,,, ♥

ak (gune time geram jerw k)
ak bengang sangat ari ni ..

uolss nk taw x,,,hp i kena curik,,,,,

waaaaaaaa :'(

law ilang tempat umum ak x kesah ni hilang kat umah,,,,dalam bilik jerw taw,,,,,

nak taw kisahnyer cam ner,,,,

dua hari lepas ak g tdo umah kawan cz kena siapkan final project

pas tu tgok la kat hp N76 ak tu nk bawak kerw x kan,,,so decide x nak bawak la cz bateri tinggal satu bar jerw kan,,,so tinggal la...

semalm blk umah teringat nak cas hp tu alih2 cr la,,,,tp x jp x per la cr sok jer...
so td ak cr la,,,x jp k kawan2 padahal hp tu ak letak sebelah laptop ak jerw seblm p umah kwn tu,,,memang la ak selongkar bilik pg td,,,

mujur kelas kol 12 lbt kan,,,habis tilam2 ak wak kuar,,,memang nan ado hp ak tue,,ak msg member umah ni ader x nampak hp ak dlm bilik,,dyer kater x der kan,,,

pas tu member sorg g jwb ader nampak mase dyer masuk blik ak amik buku k,,,so ak aper lg memang taw la hp tu hilang kat umah,,,,

call mak ak kat kuantan cz mak ak ader kusus....
aku pun meluahkan perasaan sambil nagis tersedu2 owh,,,,mak ak ckp laptop x amik lak,,adussss da r tgoh emo kan mak den wat lawak lerw,,,
sedey oooo mahal tu hp tu i beli....RM 1600...mase muler kuar 2 thn lepas...
aku pun cite hal ni kat kawan group kat kelas kan ader x aku bwk hp tue kat umh dorang tp x der,,,
memang kompem ak tu tinggal hp tue kat umah ari tu...

da tu member ak nk tlong p tgok la kan,,g tilik,,ak x cyer tp ikhtiar jerw la kan,,,

ak x mintak lebey juz pulang blik jerw letak blik jerw atas tilam ak,,,,ak x marah,,

ni ak benggang la,,ak sayang sama hp tue,,,,

♥ wif love qaseh ♥

3 comments:

  1. tersalah letak kot.. cuba remind balik..
    harap2 jumpa la ya..tau camne perasaan bila hilang barang ni..sebab pernah kena

    ish.. teringat masa hilang kunci keta.. seriau tak terkata..

    ReplyDelete
  2. alahai.. kesiannye..... saba ek kak...

    ReplyDelete
  3. miera:memang la,,,,tp x puas hati owh.

    cutemiut:kiter x salah letak memang sebelah laptop jer mlm tu,,,,tu r member2 nk tolong p telik la kan,,,tp kiter sure memang ader yang pjg tangan kat umah ni,,,bukan kali pertama,,law duit tu da banyak kali tp kiter org dak umah x nak bising,,,,sekali hp hilang memang merana kak,,,

    ReplyDelete