♥ Followers ♥

Tuesday, October 27, 2009

♥ hp hilang lg ♥

sorry seyh msti uolss boring sangat pasal tjuk n3 yang sama

uolss tentu nk taw kan cm ner dgn org tu...

member umah ni duk perati la perangai dyer len taw,,

cm x senang dudk cam serabut belon jerw,,

cam kucin nak terberok pun ado da tgok nyer,,hakhakhak,,,

org x perati la plak kan,,mls nk amik port ,,,

lantok ko la huh saper suruh berani lak nak bersumpah kan,,

tu lerw jgn berani sngat alquran ni jgn wat men,,nanti rase la azab nyer cm er,,
den x taw haaa

tu kirenyer ko ngan Tuhan la ....

tanggung la sendirik akibatnyer...

♥ wif love qaseh ♥

11 comments:

  1. myb 2 sume blasan die kot...
    akk sbar je oke...
    insyaallah kbnaran akn nmpak gak nti...

    ReplyDelete
  2. ain nak taw memang dye cam serabut jerw taw,,,

    cm kelam kabut jerw kawan yang len tgok dyer,,akk x amik port pun,,,saper suruhberani sangat kan,,,
    kiter tunggu tgok jerw la,,

    ReplyDelete
  3. 2 pn klu die x trus trang gak...
    xtau la nk ckp ape...

    try la akk pn tngok gak die mcm mane...
    klu x ok,try la mcm sindir2 k..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. dik...salam perkenalan....
    hp saper yg ilang??
    member ker atau adik??

    ReplyDelete
  5. saya yang ilang hp nyer kak,,,,sedey sangat

    ReplyDelete
  6. eemmm agak la kan.. dia dah rasa panas kot.. tu la sapa suruh berani sgt nak bersumpah2 ngan quran

    ReplyDelete
  7. owhhh...ciannyer...takpela,bwk bersabar k..InsyaAllah..org yg ambik tu tak senang duduk

    ReplyDelete
  8. herm tp tgok dyer duk senang lenang jerw kak..

    ReplyDelete
  9. naz...

    hai salam perkenalan dr kiter,,,

    ReplyDelete