♥ Followers ♥

Wednesday, November 18, 2009

♥ 12 jam lagi ♥

cecece,,,hehehehe mengira detik lak ceq qaseh ni ek,,,
detik apakah itu,,,huahuahuahua,,,,

rasenya kan da bersawang lelabah la blog kiter ni,,,hehehehe
bkn malas nk updet uol but not story ler nk cito,,,tp kiter ari bace blog org len taw,,siap g komen g,,,,hahahaha,wajib baca blog setiap ari yang ann,ciera,miera,honeysour,ciutmiut,kisah hidup kita,something,jivebumz,wawa,asnaciut,,,banyok r,,,,

*da pandai nak wat link*



Jangan kata kiter x bc hok len lak,,,kiter bc semua yg kiter follow taw

ek da lari tajuk lak....

x der la tu detik aper uol nk taw,,,,herm detik ....................................

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ha malam ni ader dinner


MALAM PRAGRADUAN

okiessss t story n next n3 okiesssss tu pun law nk taw.......................

♥ wif love qaseh ♥

5 comments:

  1. eh something tu blog kita ke? hehhee..xtau nk link ke? ala senang je..qaseh highlight word yg nk dilink kan tu..pastu klik hyperlink icon kt toolbar tu..pastu taip la url blog tu..siap..heheh:p

    thanks ye sudi singgah blog akk hr2..hehe..terharu gitu:)

    hmm pragraduan ye? study ape skang? kt mane? congrates ye nk grad dh :)

    ReplyDelete
  2. eemmmm cutemiut tu.. blog akak erk.. heh..heh..heh.. mekacih la sudi jengah blog akak setiap hari.. akak je ni tak nyempat nak jelajah semua..

    ReplyDelete
  3. mekacih ya sudi choose gambo mirul tuk contest smileykidz tu.. plse leave nama ; add ; hp no kat blog akak ya

    ReplyDelete
  4. suziey:kiter x taw url tu la kak tu jerw,,hehehehe,,
    wajib singgah blog akk tiap2 hari tau nk nengk aqeel..hehehe sy bljr kat penang

    bln 12 ni hbis n konvo bln 4 kak...

    ReplyDelete
  5. ciutmiut78: yer kak every day mesti jengah ta,,,hehehehe

    x jengah x best ooooo

    nanti sy bg email ,hp,

    ReplyDelete