♥ Followers ♥

Saturday, November 7, 2009

♥ Dia menjadi sedikit kaya,,,♥

herm tajuk n3 tentu korang tanyer2 sapa yang kayo,,,

herm tentu la org yang amih hp den tu yang kayo,,

3 4 ari pas ader dak kelas dyer impom :

moja: cik mazz (gelaran den kat umah sewa) ko taw dak amik hp ko tu ader beli digital kamera baru,,,

qaseh: ye kerw x der lak dyer cito kat umah ni...tunjuk pun dak,,,

moja: ala balak dyer la pegang aper la ko nie...

qaseh: herm tol gak ek,,,jenama aper digital tu,,,,

moja: tak taw la,,nanti aku risik dak umah balak dyer k,,,

qaseh: ok2 t rojer,,,

pas tu slang 3 jam something moja ni impom blik kat den,,,

moja: kompem dyer bru bli digital tu,,,,

qaseh: gilok tol r pempuan tu,,,,nk bergaya hasil rembatan,,,

moja: x per la cik mazz ko sabo lu,,,balasan tu ader,,,

korang taw x pas tu sok nyer den dpt taw dyer nyer group untuk final kena reject owh,,,ak shuker sngat,,,ha tu la blsnnyer,,,so sem dpn dyer kena repid pasl project,,,
ha tu la,,,,curik lg kn,,,,,

♥ wif love qaseh ♥

6 comments:

  1. padan muke org tu,......tu baru basalan kat dunia...kat sana kang blom lg....huhu

    ReplyDelete
  2. hah tol cia,,,mazz shuker sangat dpt taw project dyer kena reject owh,,,

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu....
    bleh lak die bli camera erk...
    ape puye manusia la yg prangai smpi mcm 2....

    lect akk 2 mcm memahami akk la...
    2 yg die wat mcm 2..
    hehehehehe

    ReplyDelete
  4. tu la ha tu bru ckit dik rasa nyer nk dyer repit satu sem bru berbaloi....

    geram nyer la,,,

    yer la kiter ikat perut nk dpt kan hp dtg dyer leh amik cm tu jerw,,,wa,,,,,

    ReplyDelete
  5. tau xpe...
    puye sush nk bli fon mcm 2..
    die senang2 amik je..
    sush2 sngt jual je la fon yg die ade 2,smate2 nk bli camera..
    nie amik fon org lak...
    hurmmm,xtau la nk wat ape ngan org mcm 2...

    ReplyDelete
  6. ish law ikut geam nk lepuk jerw,,,,hukhukhuk

    ReplyDelete