♥ Followers ♥

Sunday, November 1, 2009

♥ Dinner ♥

macam ni citer nyer semlm kelas org ader dinner kat hotal lg tu,,,wau!!!
(penuh rasa teruja)poyoz jerw,,,

dinner tu x der sebarang tema pun so org decide pkai bju hitam jerw la,,,

melaram sakan mlm td kih2

bju siap jahit manik lg,,

mujur sempat siap cz mak i pos bju tu sampai ari khamis..hua,,,penuh teruja la kan pkai bju tu,,,hikhikhik

mase kat hotel tu mai ai makanan memang tahap gaban la,,
*sorry x amik pun gbr*

citer jerw lah menu nyer ek,,,
ader sate,mee goreng mamak,ayam panggang,daging mask blck paper ,ikan sweet n sour,dalca,nasi tomato,nasi putih sayur campur,sup ayam herba,mushroom soup,ni desert lak,hikhikader aiscream stabery oooo ngan vanilla,,orng mkn vanilla jer,sagu gula melaka,kek teramitsu,salad,perh mak ai memang sodap la,,,
*sampai c larat nk mkn da*

sambil tu diselang seli ngan game ader game music box,music chair per penat oooo

mlm tu gak org jd mc kihkihkih,,,

alapenat lerw nk citer nyer,,,tp memang siok giler la,,,
so layanzzz jerw la gbr ni,,,




::sebelum makan possing dulu::

::hah masa mkn pun sempat lg,,,::
::kihkihkih konon jerw tu::
::da nk blik sempat lg but blurr gambar..::
::ni tuan tanah nyer::
::cantikkan kawan2 ku..::
::like mak datin kerw??::
::b4 pg dewan makn::
::ni ketua kelas kitr yg nadzmi::
::ni dlam keter b4 nk pg hotel::

♥ wif love qaseh ♥

2 comments: