♥ Followers ♥

Thursday, November 19, 2009

♥ malam pragraduan ♥


::ha ader aper ek tu::

cang gini rabu mlm bru ni ader dinner untuk sudent last sem,
name dinner tu seperti tajuk n3 owh,,,
siap ada tema g r,,,tema nyer pepel lerw so semue sudent kena pkai bju pepel la,,,

huhuhu santik gak bler da byk pepel nieyh...

tp x de la gran maner sangat beso2 jerk,,

layanzzz gambor jerw la x ta nk story per r,,,cz ritu da janji nk citer kan so citer la ckit,,,saper yang nk taw jerw la tema mlm tu,,,hihihi

♥ wif love qaseh ♥

::the lordland lerw::
::kamix yang gedixxx::
::qaseH::
::kesenggalan selepas makan::
::sengget ckit::
::ha aper pendapat korang::
::b4 makan::
::diapit oleh kuda belang peper::
::senggal ema n qaseh::
::nk interprem botol air tue sebenarnyer::

4 comments:

  1. akk..
    cmne akk wt tulisan gerak2 yg kt bar tuh??
    yg akk tulis "INILAH AKU QASEH" tu..
    tulun ajar sy..
    hehe

    ReplyDelete
  2. ha,,,dyer ajar kiter wat tema ok,,,akk ajar dyer benda tu,,hehehe

    ReplyDelete
  3. yang, sakan dia kaler purple.
    eh2, ta de shoutmix ker?

    ReplyDelete
  4. nanti kiter wat ek,,,,tema wane pepel so i follow,,,

    ReplyDelete