♥ Followers ♥

Sunday, November 1, 2009

♥ Menjawab tag ler ♥


hua i kena taged denggan ann ler kan..

so ann i akn wat la entry pasal make up u ckp tu...

i ni x la pdai make over sangat muka i ni but lepas la untuk diri sendirik...

lg satu brg make up i ni x der la yang dr brg ternama kan,,besa jer tgok la gambar tu tu jerw brg make up i


::eyeshadow,lip liner,bedak miyami tu wajib,lip glos maybline,celak Avon::

::lukis celak bawah mata::
::guna liquid liner::
tadaa hasil contengan
::than blussher pkai leno nyer::
ting....hasil nyer after siap make up...

so ann ok da,,i da menjawab kerw ni????

ok la ek....


♥ wif love qaseh ♥

12 comments:

  1. ha...okay pe camni... dah pandai mix2 color..huhuh...tQ kerana menjawap tagged

    ReplyDelete
  2. hikhikhik,,,

    kiter bljr dr mak kiter,,,mak kiter make up pengantin,,,huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. salam ziarah :)
    pandainya mekup:D

    ReplyDelete
  4. x der la kak,,,,

    ckit2 jer pas untuk diri sendiri,,,,

    salam perkenalan gak,,,

    ReplyDelete
  5. ambik kursus meke-up k?????? ramai org pakai bdak miyami tu kn... juru mekeup kawin tu pon gna.. msti bdak tu ok kot.. tp x pnah mcuba lgi..
    ermmm.. tq qaseh.. cz slalu berada di blog lya... Tq jugak utk doa2 qaseh utk asya yer..

    ReplyDelete
  6. always doakan kesejahteraan akk an asya,,,,

    ReplyDelete
  7. ok la tu.. kira terror gak bab make-up2 ni.. akak tak pandai langsung.. touch up skit2.. tu blhla

    ReplyDelete
  8. cutemiut78
    x der la pdai pun kak,,,ckit jer,,,

    bljr time practikal ritu kena antr grooming tu yg leh minat make up ni...law x der nyer kak,,

    ReplyDelete
  9. kasihkuamiera,,,
    da terkena so wat jerw la yang,,,,

    hehehe...

    ReplyDelete
  10. tone eyeshadow tu lawa :) pandai pilih kaler eh =p tu bakat turun temurun namanya =D

    ReplyDelete
  11. time kasih cia,,,,hukhukhuk..

    tp dyer lg pdai perw

    ReplyDelete