♥ Followers ♥

Tuesday, November 10, 2009

♥ retest ♥

::senggal 1::
::senggal 2::
::senggal 3::
::senggal 4::
::senggal 5::
sabtu ni kan,sabtu ni kan,,,,*pang sekali bru taw,,,,

hukhukhuk

sabtu ni ader retest owh,,,

retest International marketing owh

cz nyer my lect,encik aziz ishak *nama penuh k

x puas hati ngan kptsan midterm bru ni paling highest pun 55% so kena wat blik la,,,,

bayangkan kelas 70 org something lulus nyer pling tinggi tu,,ish3 payah nyer la subject tu ek

herm cm no la nak score nieyh,,,,adoiiii

susah owh subject ni,,,bkn leh ikut kepala kiter jer jawab nyer,,,fakta tue,,,

no goreng2 owhkeysss

so kena study lor....

study lg...herm tu jerw la kijo nyer,,,nak x ndak kena gk,,,

ni gambar kesengalan b4 g kelas owkey


♥ wif love qaseh ♥

9 comments:

  1. hehe....ni msti tensi tahap gaban neh =p chaiyok!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. haipp... makin menggedik macik neh bergambo eyh.. bagos2.. teros gedik.. br la layan bile berblogging.. ;))

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu
    comei2...
    lorhhh mcm 2 lak k..
    xpe2...wish u gud luck oke...
    do the best..
    ;)

    ReplyDelete
  5. tu dah kehabisan idea la tu.. yg jd sengal.. hik..hik..hik.. anyway good luck for your retest yo

    ReplyDelete
  6. ciere:ha tau pun,,,x taw a tahap aper,,,gaban pun okiess

    ReplyDelete
  7. cikpuanmiera:herm sifu yang ngajo so kiter mesti lg up kan dr sifu,,anyway thnk cz memperkenalkan dunia blog ni kat i yer yang,,,,

    ReplyDelete
  8. nurulain:herm i can do da best....c tu mkin mengedix tu mik gambor,,,

    n selamt bercuti ek,,,,

    ReplyDelete
  9. cutemiut:herm ye kak da x taw nk wat per so amik gambor senggal2 lerw,,,nk p kelas awl lg so jom jerw,,sengsorang pun jadi kak....hukhukhukthank 4 wish good luk kak

    ReplyDelete