♥ Followers ♥

Monday, November 30, 2009

♥ rindu ♥

wa,,,tajuk n3 x leh bla la kan,,,

hehehe,,b4 paper ek nk wish SELAMAT HARI RAYA QURBAN *walaupun da terlate

Assalammualaikum,,,,

ha pasal tajuk n3 tu rindu kan,,ha nak taw rindu aper,,,rindu nk berblog blik la da dekat seminggu x belek blog korang,korang,korang dan korang *berape banyak korang da,,,,seligi sekali taw,,,huahuahuha...

da bersawang da blog i u,,,hehehehe

yer la lamer x menghupdet ...huhuhu....
bkn lazy owh but malas,,,*x samer ker tu???? think2

citer pasal raya x der la yang menarik pun,,,besa2 jer but ader reunion la kat umah i kan,,huhuhu,,budak2 kelas yang a lame x jumpa,,,
x sangka lak ramai yang datang umah raya ri tu yer la ader yang pas form 3 berpisah cz masing2 masuk teknik kan,,,so raya ritu jumpa blik mak ai happy noksss..huhuhu,,
ader yang keje jd pegawai penjara,cikgu,keja ngan celcom,kerja bank,nurse,,,,,best nyer dengar dorang da kijo *aku bila la maw kijo nieyh,,,

ader yang da bertunang,ajak jemput p tunang bln 12 ni,ada yang ajak p kenduri kawen bln 2 ni,,,wa korang semua da ader komitmen masing2,,,,aku????herm,,,,,tunggu lu,,elek,,,,,hehehehe
*ayat menyejukkan hati yang gundah gulana,,cewahhhh....

tu jer kot,,,huhuhuhu,,,gambor lak nan ado la....

seronok sangat beraya jumpa kengkawan,,sampai lupo ah acik nak amik gambo nyer,,,

but raya ritu best owh,,,

♥ wif love qaseh ♥

No comments:

Post a Comment