♥ Followers ♥

Monday, December 7, 2009

♥ study ♥


ni citer last week r da

*kiro cm basik la kan but nak cito gak,,,

last weekkan minggu study kan so i ngan member waheda a.k.a lemencellow

study r kat library seberang jaya ok la study kat saner,cam aman jer x der sebarng gangguan law duk kat umh sengsorang kompem la i menhadap lappy ni jerw 24 jam kan so i decide study kat library,,dari kol 10 sampai la makn tengah hari dlm bih kurang kol 2 setengah blik n kuar makan sekali time duk stdy tu tgok paper ader iklan prosperety offer lunch our ko...

aper g laju jer kuar,,,,so petang tu melantak MCD la plak kat seberang jaya drive true tu....

ish sodap nye la raso nak p mkn lg,,,,

layanzzz kan je gambo nieyh,,,

♥ wif love qaseh ♥








3 comments:

  1. aloooo akk
    sedap nyer...
    xajk ain pn,huhuhuhu...
    nk sikit..

    ReplyDelete
  2. akk..
    ain bru realize something la kat akk nyer blog
    birth adk akk yg same age ngan ain 2
    same la...
    10.08.89

    ReplyDelete
  3. ain:owh ye ker,,,,hehehehe korang memang sebaya la,,,hehehehe

    ReplyDelete