♥ Followers ♥

Thursday, December 3, 2009

♥ teeeettttt ♥

asal lak tajuk n3 cam tue ek,,

*ish2 ape la story nyer dak qaseh nieyh ekkk.....

hehehe

uol nak taw x...*law x nak taw pun i nak g taw gak huhuhu

jus hari selasa ritu jer u i ader kelas selebih nya minggu ni da x der kelas so yang len duk umah sambil stdy la u,,,,,b4 g kelas tu u nak taw x i wat per kat rumah sengsorang,,,,

ha,,,saspentot jew nieyh,,,,,

ni kejer ak sengsorang kat umah b4 p kelas,,,,

yer r dak2 umah x blik g so seminggu rumah ini i yang punya hehehehe

eh larik lak,,,ni kijo i u,,,,,
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tadaaaaa.....

i make over muka i lorh,,,hehehehe amacam????

k x?????

ader cam clown x????
huhuhu,,,,teeeetttt

♥ wif love qaseh

14 comments:

  1. wuahh wuahhh pandainyee dia makeuppp :p

    ReplyDelete
  2. ciare:ish x der la pdai rope dyer,,,kiter nieyh bru nk bljor,,,,kiter bru gune stick faundation kayla cam ciare tu,,,,,,hehehe,,,sajer jer la try test....

    ReplyDelete
  3. vavavava..lawa siottt. terpegun tgk ;) wewiittttt

    ReplyDelete
  4. wah ku mau mata kelabu itu.. khelassssss

    ReplyDelete
  5. Z:huhuhuhu..ala z lg pdai touchup dr kite....

    kiter bru nak bljr,,,hehehe

    ReplyDelete
  6. Puan punya:ala kak amik la...sy pun pinjam mata kucin parsi huhuhu,,,x der la kak lawak jer,,,,

    ReplyDelete
  7. miera:cantik kerw mata i tu,,hehehehe mta tpu jer tu c/lance,,,hehehe

    ReplyDelete
  8. wuaaa cantek aaaa....pastu camne pakai false eyelashes tu :D

    ReplyDelete
  9. ciera:kiter tgok dyer p kelas tue lg cantik owh,,,,siap p kelas bagai,,kite ni mekaup tetipu je,,,,

    ReplyDelete
  10. walllaa.. pandai aarr make over muka tu..

    ReplyDelete
  11. Cutemiut:x pdai la kak,,bru nk blajor jerw,,,,

    ReplyDelete
  12. terbaek..nak tadah muka ann pulak buleh?

    ReplyDelete
  13. ann:hehehehe blh jer ann,tp ann lg cantik make up.kalah mazz

    ReplyDelete