♥ Followers ♥

Sunday, January 31, 2010

♥ hangin kembali ♥

wei hangin ni,,,,

td duk jalan 2 kat fb kan tgok la satu album ni,,,

kawan aku la kan dak satu umah kan,,,,

wa sekali tgok gbr tu kan ader hp kiter wei,,

YAALLAH....

panas blik wei,,,aper g call blik r member umah citer suruh tgok gbr tu,,,,

org siap call dak tu taw yang tu r kan,,,,

cam gagap2 la ckp tu hp kwn nyer,,,dyer pkai sony sekarg,,,wa,,,angin lol kan,,,tgok ea gbr ni...

♥ wif love qaseh ♥

::ni kat kiter b4 kne amik::
::ni hp tu,,,kat dyer ok::

12 comments:

  1. ya ampun!!!!!
    housemate ambik hp tu???
    dah tkantoi pon...
    msti la gagap+gugup+takot+kecut perut..

    **tgk tuhan nk tunjuk... dia sndiri x sdr ksilapan tlh mmakan diri sndiri..
    kantoiiiiii...

    mazz cpt surh dia pos balik

    ReplyDelete
  2. lya:x der makner lya,,,memang mazz hangin sangt ni,,,gbr tu dlm page kwn nyer taw,,,,

    dyer x sdr mb....

    geram seyh,,,

    ReplyDelete
  3. eyyy..sukatinye dia...
    hambik balik..
    kalau tak jom pi luku kepala dia.. heheh

    ReplyDelete
  4. ann:tu r,,,siap junjung quran tp wat gak taw,,cm ner tu yer ann,,,

    ReplyDelete
  5. ishh!!! kite lak geram. sesoka hati amek2 hp orang. takpe2. kat 'sana' nanti pandaila dia menjawab. huhuhu~

    ReplyDelete
  6. kak intan:
    btl kak...law akk bc citer n3 sy yg lepas tu lagi r kak...

    memang sakit ati,,,

    biler mazz cl kan kak dyer x ngaku tu

    ReplyDelete
  7. ceh..jahat gila ambik hp housemate..pe lagi wat repot arr maz..

    ReplyDelete
  8. norhaizan:nk report cm ner...

    memang la x leh wat per taw,,,

    tp geram seyh hp tu yang kiter nyer leh ader kat dyer,,,

    ReplyDelete
  9. see.. tuhan nak tunjuk kan... gagap dia jawap..

    k dah blh view dah

    ReplyDelete
  10. kak rina:huhuhu,thnk kak kasik taw....

    tu r kak tp geram jer kak,,,,

    ReplyDelete
  11. Salam Qaseh.. lama tak singgah sini..

    Hish..ada jugak jenis org macam tu ek.. akak pun pernah alami situasi macam tu, last akak report polis.. sampai sekarang fmily akak ngan fmily si pencuri tu tak bertegur sapa

    ReplyDelete
  12. kak nida: law report kang len jd kak,,,

    sy x mintk per kak,,,juz ngaku n pulgkan jer hp tu....

    thnk kak,,,singgah n terjah blog mazz ni

    ReplyDelete