♥ Followers ♥

Friday, January 8, 2010

♥ story ♥

Story?????
cm ni,,,,
org minat berblog ni tp kiter x der story la nk citer,,,,
tambah2han ni kiter duk umah x wat per ni kan maner la ader story telling nk share,,,
bosan lg ader juz hari2 on9 tgok blog org n bca blog org tu jer la,,,
kekadang kan jeles r tgok story korang2 kat blog taw,,,
sedangkan kiter x der story taw,,,
cm ner tu,,,nak gak citer2 kat blog tp nan ado idea,,,,
ideaaaaa
plezzz came too meeeee
hehehehe
kekadang duk umah ni cam sewel2 da taw,,,

♥ wif love qaseh ♥

8 comments:

  1. Salam ziarah
    he3x.. idea nie bile dtg nyer mencurah2.. tp bile hilang.. letih dah perha tp x gak kuar2.. he3x.. stori jer sekeliling yg ader lam umah pun blh juge kann.. :)

    ReplyDelete
  2. hmmm kadang2 mmg cmatu gk..xde story..tp kalu dtg story berlambak2:p

    ReplyDelete
  3. ena:hehehe thank ea ziarah blog kiter,,,tu la x der citer tp semangat berblog tu ya ampun gatai sgt,,,,huhuhu

    ReplyDelete
  4. kak suziey:masalah nyer kak,,,,idea tu x der langsong cm no,,,haisyo....

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaaaa macam2 la boley apdet kalo dok uma... ana kalo dok tersang tuh.. macam2 nak citer taw.. meh nak kasik cadangan.. ape kate snap2 pic uma, keliling uma then citer pasal uma tu seme.. pastu kalo main masak2 kat uma tu.. snap2 la pic.. pastu kasik resepi masak memasak tu... hmm ape lagi ye??? nnt ade idea ana kasik taw lagi la.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Ana:ha tol gak ea,,,kan umh ni under construction ok gak ea,,,thnk ea,,,take care taw,,,jgn lasak2 sgt taw...sok wat n3 pasal umh,,huhuhuh

    ReplyDelete
  7. aloloooo
    cian nyer kakak mucux ain nie...
    xpe slow thinking oke...
    hati2 tau jgn la smpai sewel lak...
    nti da xcomei lg
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. ain:hehehehe tupasal la senyup 2 3 hari ni

    ReplyDelete