♥ Followers ♥

Sunday, January 17, 2010

♥ tagged lagi ♥


TAG FROM :- Lyafrina
Andakah anda rasa anda HOT????
Of Course la... tu org suka 2 b my fren,,,,*cewah sila jgn perasan
Upload gambar kegemaran anda..



Cerita pasal Gambar

Gambar kat atas tu kenangan yang terakhir masa belajar,,,miss sangat dgn kawan2 semua t konvo kiter jumpa ea,,,,,

yang picz ke2 tu percubaan pertama kiter nk belajor make-up so tu hasilnyer,,,,

Bila kali terakhir anda makan pizza?

Errmmm... last makan pizza with my pren on 15/12/2009 kenangan terakhir seblm berpisah

Lagu terakhir anda dengar..

ni tgh dengar lagu wali band taubat tu la....

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?

x der kijo la.....

Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

cik mazz- dak umah sewa panggil

kak maz dak2 kelas panggil

kak yong ahli keluarga terdekat,,,,

panggilan istimewa tak dok g r,,,,,

Tag lagi 5 orang

http://honeysour00.blogspot.com/

http://jivebumz.blogspot.com/

http://ain5zol-vios.blogspot.com/

http://greenstrawberryheaven.blogspot.com/

http://rihannaidzmi.blogspot.com/

(TOLONG BUAT YERR..)

*unsur paksaan ni

Siapakah orang no.1 kepada anda?

Waaa... Kawan y sgt hot.. Selalu ada ideal2 bernas utk blognyer... Coming soon jd mama....

Kata sesuatu mengenai orang no. 2

kak ila da nk kwen,,,hehehehe,,,,Mmmuaahhhh..

No. 3 ada hubungan ngan siapa

Haaa.. dia fall in love with pakwe dyer la,,,,askar,,,heheheh

Bagaimana pula dengan no. 4

Ann knl di dunia blog... baru kwen,,,still dlm mood honeymoon,,,hehehe,,jgn marah ea,,,bru blik honeymoon tu

Pesanan kepada orang no. 5

hai raihanna,,,pgl rai jer...bakal jd seorang doc *doc rai....sekarg study kat obersis,,,ni ader kat malaysia cz ct,,,hehehehe,,,seorg yang sangt cun,cantik n the last ting rai ni pandai masak,,,hehehe byk masakan dlm blog dyer,,,,


Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda

1. Lya,,,seorang ibu yang hot.....huhuhuu

2. Sangat2 mencintai her hubby la si fain tu....*x kan org len lak kan lya

3. Ibu kpd asha tomey....

4. Berada di ganu kiter....

5. the aktive person walaupun tahu diri nya sakit,,,lya seorang yang kuat dan tabah.....

Persamaan antara kambing ngan lembu?

lol ader 4 kaki la.....

Perasaan anda buat tag ini

syokkkk sangatcz ader kijo nk wat....heheehehe

Adakah anda tahu si razman itu sengal?

siapakah insan yang bernama razman???? i dont no him,,,,,

GAY or LESS??

NO KOMEN !!!

ok lya selesai hutang ea

♥ wif love qaseh ♥

10 comments:

  1. huhuhuhu...
    thanks akk..still nk suh ain wat tag nie..
    huhuhu
    yg akk nyer yg dlu 2 pn nk wat asyik lupe je...
    xpe2
    ain ak cube wat sblum final ain nie...
    hehehehe
    cayunk akk..

    ReplyDelete
  2. hihiii.. TQ mazz cz jwb tag ni, lya j ada htang 2 tag dr mazz... mmuahhhh...
    xleh trima kenyatannya ni--> siap ada tarikh g masa mkn pizza... poyoooooo...
    hhahahhahaa...

    ReplyDelete
  3. ain...hehehehe sajer nk susahkan ain,,,suke2

    ReplyDelete
  4. Lya,,,ala bukti la,,,hehehehe,,,sajer nk isi hahaha

    ReplyDelete
  5. cewah..cunggg n hott gitu:) rajin jwb tag:p

    ReplyDelete
  6. kak suziey:kiter always hot kak,,,,mula nk truk akk taw kena tag tp pk akk bru blik ct penat,,,x moa nyusahkan akk,,,hehehehe..

    ReplyDelete
  7. A'ah kan. sape razman tu ea??? zie pun x kenal. artis ker??? hehehe. rajin nah ko yang jwp tag. kalau zie...haramsss weh.:D

    ReplyDelete
  8. z:hehehehe

    tgok tu wajib,,,hehehehe

    law benda wajib kiter x laku kan aper jd,,,

    konon nyer la,,,,,hahhahaha

    lg pun mazz x der keja z ok la tu kannnnn

    ReplyDelete
  9. rajin ko melayan tag ya dik.. akak tak sempat dah nak layan tag... tag ni akak pun pernah buat dulu

    ReplyDelete
  10. kak rina:hehehehe,,,kiter x der kjer la kak,,,,besa r,,,dr x wat per kan,,,

    ReplyDelete