♥ Followers ♥

Tuesday, February 2, 2010

♥ RENUNGAN BERSAMA ♥

RENUNGAN BERSAMA

Inikah yang kita harapkan pada saudara perempuan kita? Rosak akhlak/mati jiwanya?

Apa dah jadi?...

Salah siapa?

ibu sudah tidak sayangkan anak?

Inilah natijahnya apabila manusia bertuhankan nafsu..

Inikah arah tuju yang anda semua mahukan...

Apabila nafsu bermaharajalela..lelaki rosak dan merosakkan.....Apabila perempuan2 rosak...dunia hancur !!!!. Jadilah manusia.. lelaki dan perempuan sudah lebih hina daripada binatang...

Apabila perempuan2 rosak...dunia hancur !!!!.


♥ wif love qaseh ♥

13 comments:

  1. ni gambar kat luar negara ka ni..takotnyer tgk..nau'zubillah...mintak dijauhkan benda2 mcm ni kat diri dan semua..biar la secara halal yer..

    ReplyDelete
  2. norhaizan:tu r...mazz dpt kat email td,,,share r kat blog....

    tatot ka tgok,,,sampai tare tu....

    ReplyDelete
  3. biar betik!! comelnya baby tuuu T_____T

    ReplyDelete
  4. kak cia:tol kak....

    cian kan,,buang cm buang sampah jerk kan,,,,,,

    ReplyDelete
  5. Ya Allah..

    Geli + ngeri + ngilu.. +++ semualah kurasa sekarang ni...

    Risau melihat muda mudi zaman sekarang..

    ReplyDelete
  6. k.nida:btl kan kak....

    x sanggup kn tgok cm ni

    ReplyDelete
  7. eyyyy jahat nye...
    sesuka hati je membuang camtu...
    tak nak anak.. bak sini..
    huhuh

    ReplyDelete
  8. Ann:sabar dear,,,

    x de rezeki lg,,,mazz doakan dear ok....

    tp x ptot ka n wat cm tu....

    ReplyDelete
  9. senangnya dia beranak..ni rasanya cam filem jer..tak pun pelakon tu sengaja nak kasi gempak..

    ReplyDelete
  10. kak naurah:hehehehe

    tur kan cm super impose jerk,,,

    ni kiter dpt dlm email...

    share r,,,,,

    ReplyDelete
  11. Masya-Allah. mcm mana lah perasaan perempuan ni bila buang anak dia dlm bekas hitam tu. takda peri kemanusiaan langsung. binatang pun tau sayang anak. ini kan pulak manusia. tp manusia akhir zaman skang ni, ntahla. sayu hati tengok baby tu.

    ReplyDelete
  12. tu la kak,,org sekarg kan ,,,,taw seronok jerk,,

    ReplyDelete