♥ Followers ♥

Thursday, May 20, 2010

halo tawan2.
Kte ada kat opis but ni updet bl0g by hp jah..
Da ada laptop bz lak,byk keja len,hish cm n0 la ni eyh..x mcm b4 keja hari2 nk upft taw.
♥ wif love qaseh ♥

Monday, May 10, 2010

♥ ape cer eyh ♥

ish2.....

biler da ada laptop ni banyak lak benda nk tgok nyer,,,luper da nk upde blog nieyh

da x maw kasi blog ni bersawang lgik lorw....

banyak citer nk story nyer tp satu persatu lah eyh,,,hehehe

muler nyer nk siter pasal tucing org da mati ler..ala yang shuker makan sardin tu ader kiter wat citer pasal dyer tu.....mati kena patuk ular.....sad nyer la....sekarang da x dr tucing lg.....


nk truk gbr kan tp cable tinggal kat opis lok...t la eyh.....

byk gbr dlm my hp ni...

akan menyusul nanti story p konvo...

biar r kan walaupun citer da basik kan,,

hehehehe,,,asl berupdet jerk nokzzzz....

♥ wif love qaseh ♥

Sunday, May 9, 2010

♥ wif love qaseh ♥

salam kini aku kembalik ker dunia blog setelah mendapatkan kembalik laptop aku itu...



mulai mlm ini aku akan menghapdep kembalik blog aku....

n x luper kwn2 yang rinduk samak aku...rinduk kerw....

hahahaa...

tungu eyh seriter dari masa ker semasa.....