♥ Followers ♥

Wednesday, July 28, 2010

♥ rindu lagi ♥

ah kiter rindu lagi.....

wau....ayat maaa

x der la rindu nk mengupdate blog jerk ni....

seyes la i told u all semua rindu giler nak update blog ni...

banyak citer nk citer taw..tp biasa la kekangan masalh internet ni maa

x per t i nk pkai berukband r.....

beli lappy bru sekali....

nk story gak...kiter da mula kjer kat langkawi maaaa

syok nyer,,,,,

nk kumpul wet byk2.....hahahahha....

nk kawen,,,tettttt

ayat x leh bla maaaaaa

x der r nk kumpul wet nk bely lappy baru jerk.....

♥ wif love qaseh ♥

Wednesday, July 14, 2010

♥ langkawi part 1 ♥

salam kengkawan,,,,,

sekarg kiter da ader satu pulau....
cewah,,,ayat x thn tu der,,,,hahahaha

kiter ader kat langkawi sudaaaa,,,,,membawa diri yang lara daaa

hah x der makner nyer ler,,,,

kiter kejer kat cini lak lah....

pasal nk pkai internet kat cini mak aih,,,sejam 3 hinggit u,,,mak aih,,,,tp nk wat cm ner kan ok jer la,,,

dapat r guna mlm jerk la internet nyer kan,,,,,

kiter akan updet citer kat langkawi eyh,,,,

supaya uol semua teringgin nk p langkawi lak,,,,,hahahahaha,,,jaat nieyh,,,,,

♥ wif love qaseh ♥

Monday, July 5, 2010

♥ akan depacture esok ♥





herm da nk pg langkawi esok....
hadoi la,,,,

x puas g duk umah,,,,
x puas g mkn mak mask,,,,
law x nk pg boleh x,,,


♥ wif love qaseh ♥

♥ siapakah juara ♥


belanda/netheland

jerman


spain

wau tgok bendera2 ni korang agak2 saper eyh yang akan menjuarai world cub,,,,

wa persaingan sengit ni....

kiter ni bola x dr la minat sgt,,,,

tp boleh la,,,,

korang agak saper eyh?????
♥ wif love qaseh ♥