♥ Followers ♥

Wednesday, September 1, 2010

♥ raya ♥

salam kawan sekalian,,,,,rindu uol la,,,,,

sekejap jerk kan bulan puasa da nk sampai ke penghujung nyer...

cm ner ngan persiapan raya uol sekalin da ready ker,,,beraper pasang bju eyh thn ni,,,,

tema per eyh,,,,cewah ader tema bagai,,,,,hahahaha,,,cm family kiter thn ni semua wane fefel la plak kan,,,,

x per t pas raya kiter masuk pic raya naaaa,,,hahahahaha

pasal kueh raya x jd masalah,,,mak kiter juai kueh so x der hal da tu,,,hehehehe

pasal umh lak,,,rasa nyer xyoh wat psiapn kot,,,cz raya kat umh tok wan kat perlis lg,,,so kiter x der la kena tukar langsir hehehehe,,,,cz ni memang kjer kiter tiap2 thn,,,,adus borink taw,,,hehehehe,,,,

thn ni still beraya ngan family lg la,,,heheheh cz x kwen g,,,law da kwen compem kena men to som nk blik mana kan,,,huish kene manpaatkan time ni,,,pas ni x merasa dah,,,,,

ish dah la mengarut nyer......pic x der nak masuk la,,,,,,

t pas raya eyh,,,,,huhuhu,,entry tanpa gambr x best,,,,,



♥ wif love qaseh ♥

4 comments:

  1. same la kita mas.. k.hajar pun kaler pepel.. tp x berape nak match ngan bj hubby sbb mase beli bj melayu dier luper nak bw bj akak.. main ingat2 jer... hu3x.. tp xper la boleh laaa.. (ayat nak sedapkan ati.. he3x..) siapa de pic beg lg.. ooo.. mas dah xsabo nak lik raye ekkk? :)

    ReplyDelete
  2. kak hajar...eyh sama r plok,,,hehehehe,,,kire nyer x sabo r gak kak,,,da lama x jp mak ayah sejak duk langkawi ni kak,,,rindu,,,,t pic raya truk blog taw kak....

    ReplyDelete
  3. wah semangat nak beraya ya dik... eemmm akak thn ni ala kadar je... macam2 masalah yg melanda.. smpi tak bersemangat nak buat persiapan raya

    ReplyDelete
  4. paper pun kak sy doakan akk akan kembali kepada asl yer....rindu akk taw

    ReplyDelete