♥ Followers ♥

Thursday, September 23, 2010

♥ ter EMO ♥

salam uolllssss.....
semalam tgok bersama mu edisi raya kan wah sanggat la tersentap giler

time anak2 yatim tu nyanyi dan bersajak

seyes nangis giler trus ingat mak ngan ayh kat umah...



tp kiter x call mak pun tp kiter call x-boy kiter,,,kiter org ni even da pts pun still leh jd kawan yang sgt bek<----larik tajuk

kiter ingt dyer coz nyer dyer da x der mak,,jd dengar lagu tu sambil tgok bersama mu terus ingt dyer,,,

dyer pun tgok gak bersamamu tu,,,dyer pun sama sedey tp lg sedey la cz da x der mak kan

hari ni da trus cr lagu ni



Di Pondok Kecil
dipondok kecil di pantai ombak
berbuih putih beralun-alun

disuatu hari ayah berkata
jaga adik mu ayahkan pergi jauh
ku pandang wajah ayah dahinya ku cium
air mata mengalir hatiku pilu

diam-diamlah sayang jangan menangis
doakan ayah semoga diterima
diam adik ku sayang jangan menangis
andai ayah gugur doakan dia syahid

selamat berjuangan ayah tercinta
kau pergi dulu ayah ke medan juang
ku iringi doa moga berjaya
beroleh kemenangan demi agama Islam

wahai abang ku kemana
ayah ku sayang ayah ku cinta ayah 2x

duhai adik ku sayang jangan bersedih
ayah mu pergi menyambut seruan Ilahi
tapi ingatlah adik ku pesanan ayah
berjuangan dan berkorban walau dimana jua

pada Mu Tuhan aku bermohon
dosa ayah ku minta diampunkan
berilah rahmat bantulah dia
untuk menegakkan agama Islam
♥ wif love qaseh ♥

4 comments:

  1. time kecik2 dulu k.hajar ngan abg ngan kakak k.hajar sker tul nyanyi lagu ni... lirik lagunyer mmg sedih sangat... tiap kali nyanyi tiap kali tu jugak air mate mesti mengalir...

    ReplyDelete
  2. alahai sian... memang best tau lagu ni

    ReplyDelete
  3. kak rina: tu r kak,,,best kan,,,sedey,,,

    ReplyDelete