♥ Followers ♥

Tuesday, September 21, 2010

♥ x tahu ♥



hai,,,lemau nyer la nk updet blog ni,,,

hari2 blog buka tp juz minat untuk membaca sahaja la jawab nyer,,,blog sendirik da bersawang,,,x taw nk citer aper,,,nak citer pasal ra pic raya x der sebab hp rosak jd x der mood disitu untuk berceriter pasal raya

raya kali ni biasa jer la,tp thn ni beraya bkn dpt wet raya,,,kena bg wet raya dan thn ni gak kali pertama bg wet raya kat ayah,mak,adik2 rasa best sangat,,,mak i sampai ternanges dicitu yer,,,

so i tertanyer la kan asal mak nangis dapat wet raye,,,
mak i cakap ni kali pertama anank2 bg wet raya so i pun tersentap la plok kan,,,hehehe

coz thn ni gok kami dua beradik bg mak ayah wet rayo,,,i bg seratus untuk mak ayoh adik2 lak bg sorg 50 sajork la,,,<-----kak yong x kayo lg taw

then sorg lagi adik i dee pun kali pertama bg wet rayo kat mak ayah,,,dyer lg best sorg 200 bg kat mak ayah,,,dyer kjer best leh la,,,tp i x jeles ngan adik i tu cz dye sblm kjer mcm2 kena perli ngan pok i ni,,,dyer nk tujuk la kat pok i kan dyer da kjer best leh bg kat ayah mak banyak,,,bgus dee im proud for you la,,,,,hahahaha
*alamak da terlarik tajuk la plak,,,adussssss


so disebabkan x taw nk tulis blog i hanyer blog walking jerw la sambil komen,,syok taw bc blog korang2 ni,,,hehehehe



♥ wif love qaseh ♥

4 comments:

  1. hiks..masa ramadhan dulu pn akk camtu..besela..adat la up n down mood seorang blogger..ekek:D

    ReplyDelete
  2. heheehe,,,tu r pasal kak,,,

    org duk citer pasal rayo,,kiter hermmmm

    ReplyDelete
  3. ooohhoooo... gitu ke kisahnya.. tapi memang la dik.. sekarang ni cam lemau je nak berhapdet

    ReplyDelete
  4. kak rina: hah taw x per ka,,,rasa x nk blog g juz nk bc jer,,,hehehe

    ReplyDelete