♥ Followers ♥

Sunday, October 17, 2010

♥ DSLR alan menjadi nyatooo♥

salam...

haish,,,tgok org ader DSLR -digital single-lens reflex- ni cam teringgin la plok,,syok naaa dpt bergambor pkai camere godang ni,,,

pic pun sangat la santek eyh,,,biler la dapat merasa ni...

tgok la gaji next month kerw...hahahaha

NIKON:

4040kit + 4GB + beg + tripod + screen protector = RM1580

NIKON

D60kit + 2GB + beg + tripod = RM1950


CANON

1000dkit + 4GB + beg + tripod + dry box = RM1950

SONY A200W

A200 twin lens + 2gb + beg = RM1900


_________________
♥ wif love qaseh ♥

8 comments:

  1. k.hajar pun ngah berangan nak sambar 1... hehehe... (sambil tgk pic mas ni sambil nyanyi.. duit2 dimana kau duit...)

    ReplyDelete
  2. kak hajar: hahahaha,,,btl kan kak tgok org pkai nk gok ader 1

    ReplyDelete
  3. mazzzzzz...jgn tayang entry gnie² mazzzz. nnti z termimpi² kang ngan DSLR nih...sobsobsob. after married nnti baru leh merembat nih sebijik...hehe.

    skrg z kene tahan iman + nafsu + kehendak utk miliki benda alah nih ah...hehe

    ReplyDelete
  4. Z:hahahaha tu r,,,mintk abg sayang wat hantrn best ni z,,,,

    ReplyDelete
  5. Slm knal Cik Mas..
    Waaahh..tgugat jgak iman ni..hu2..
    lamer da brangan..xtao bila nk dapat..huk2..

    ReplyDelete
  6. anayana: thnk jengah blog cikmaz,,,,tu r kan memang tergoda iman taw,,,ader rezeki dpt gok ni

    ReplyDelete
  7. salam ziarah...hmm idaman hati hamba jugak ni..bilakan dpt memilikinya.

    ReplyDelete