♥ Followers ♥

Tuesday, October 26, 2010

♥ font new look ♥




salam kawan2,,,tgok blog kiter rini tulisan dah len kan,,,hehehehe
kiter ader jumpa satu blog ni ader bg tutorial pasal nk wat font tu,,,tp sikit nyer mandom 3 hari wat x jadik
last2 akk tu tolong kite wat...

akk tu da g taw kiter da wat 80% jadik tp sebab da blur akk tu nk tolong la wat kan,,,hehehehe
timer kasih taw kak farah,,,,

nanti mazz pos sokelat dr langkawei yer kak....
♥ wif love qaseh ♥

4 comments:

  1. hiii..tenkiu dik..eceh..
    nanti akak ajar lagi detail macam mane nak tkr font pula..
    lagi senang..
    ;)

    ReplyDelete
  2. dah cantik daa..
    sukeee!!
    happy blogging ya darl..

    farah psssttt lepas ni dah boleh share daa banyak tutorial.. tihih awak banyak ilmu...

    ReplyDelete
  3. kak farah: thank kak,,,wat kat kiter,,,kiter da edit ckit2...

    ReplyDelete
  4. kak tiqah: tu la mujur r jumpa kak farah,,,hehehe,,,da taw cm ner nk wat,,,hehehe

    ReplyDelete