♥ Followers ♥

Friday, November 19, 2010

♥ Meet Baki Zainal ♥

salam uol sekalian,,,,,

lama nyer teman ni x berblog yer,,,

hahahahhaahaha
ateer dok blogwalking jerk,,,,,blog sendirik da bersawang doh

tajuk N3 tu ,,,wah,,,,btl ker,,,,hahahahahhaha

herm i jumpa dia masuk kedai i kjer ni uol,,,siap sembang2 lagi,,,
nice guy,,,siap salam introduce name bagai g u,,,my name baki zainal,,,nice to meet you,,,wallah terbaik u,,,hahahaha,,,poyo disitu,,,,,

tangan cm perempuan lembot,,,kalah tangan mak ni kasor da roper dawai jerk,,,hahahahah

mak wat muka x malu tgor dyer,,,,
hahahha,,,fedulik la kan da dyer masuk tpt kiter so tegur la u ni cm knl jerk,,,,seeee memang la x malu i ni kan,,,,hahahahha then dyer pun citer la dyer ader shoting kat langkawi ni hah,,,,,

tu jerk la nk story nyer supayer blog ni x bersawang banyok sangat.....









♥ wif love qaseh ♥

Saturday, November 6, 2010

♥ mengantor haji sambil berjalan♥

salam hai uol sekalian,,,cmat petang eyh,,,,,
rasa lak tetiber nk berblog petang ni,,,

sekarg ni kebizian lol,,,sangt2 bizi owh,,,
sebenarnyer nk citer pasal kiter ct 5 hari ritu,,,

ala g ngantor tok kiter p haji,,,,

rasa nyer layang gambor la eh,,,,





pas pada antr tok n tok wan tu per g operasi kiter org merayap penang la

lokasi yang ditujui ialah:














batu feringgi <-----(lokasi masa bljar lu,,,mengamit kenangan tol masa p cni)










itu jer la kegiatan nyer pas ngantor,,,

niat nk mandi tp baju lak x bawak kan so amix pix jer la,,

♥ wif love qaseh ♥