♥ Followers ♥

Friday, November 19, 2010

♥ Meet Baki Zainal ♥

salam uol sekalian,,,,,

lama nyer teman ni x berblog yer,,,

hahahahhaahaha
ateer dok blogwalking jerk,,,,,blog sendirik da bersawang doh

tajuk N3 tu ,,,wah,,,,btl ker,,,,hahahahahhaha

herm i jumpa dia masuk kedai i kjer ni uol,,,siap sembang2 lagi,,,
nice guy,,,siap salam introduce name bagai g u,,,my name baki zainal,,,nice to meet you,,,wallah terbaik u,,,hahahaha,,,poyo disitu,,,,,

tangan cm perempuan lembot,,,kalah tangan mak ni kasor da roper dawai jerk,,,hahahahah

mak wat muka x malu tgor dyer,,,,
hahahha,,,fedulik la kan da dyer masuk tpt kiter so tegur la u ni cm knl jerk,,,,seeee memang la x malu i ni kan,,,,hahahahha then dyer pun citer la dyer ader shoting kat langkawi ni hah,,,,,

tu jerk la nk story nyer supayer blog ni x bersawang banyok sangat.....









♥ wif love qaseh ♥

4 comments:

  1. errrrrrrrrrrr.....ermmm........siapa ni qaseh...?? hik2

    ReplyDelete
  2. mcm penah tgk..tp xtau name dia..huhu

    ReplyDelete
  3. mamy iman: rindu nyer kat mumy iman ni,,,hehehehe

    ReplyDelete