♥ Followers ♥

Tuesday, December 28, 2010

♥ tempat kjer sayer ♥

salam kengkawan,,,
hai tinggal beberaper hari lagi nak new year kan,,,,
da dekat setengah tahun gak lak berader kat langkawi ni,,,
x sangker lip lap lip lap da nk hbis thn 2010....

uit da ngarot nyer,,,

kiter nk fromosik tempat kjer kiter ni haha....
kiter ni admin kat spa...
ala alun2 spa,,,
law mai langkawi tanyer kat maner alun2 spa kompem orang taw,,,most fofuler la spa tempat i kjer ni,,,,

meyh ni kasik jaja ket pix eyh....








t owng sambung jaja g eyh...

♥ wif love qaseh ♥

Friday, December 17, 2010

♥ tentang cik Qaseh ♥


bulat nye mater yuuuuu ♥

aksi x beraper nk comey

Nama: Masdila Binti Ab Razak

Umur: 25 Tahun (30 Augustuse 1985)

Nama Timangan: Kakyong >tu family panggil<, mazz >tu kawan pgil<, Qaseh >kawan blog<

Asal: Pahang lol....♥

tentang Diri Masdilla yang korang x taw lagi kot:

seorang anak tunggal perempuan,,♥ >manjer terlebey<
seorang yang selalu happy >sedey jap jerk ,pas tu bley gelak blik<
seorang yang sangat giler kan ijow
seorang yang sangat la peramah >x taw malu kot< huhuhuhu
seorang yang sangat suka memasak >cz tu badan babam dowwww<.....♥
seorang yang sangat takutkan frog >gelik<
seorang yang masih single mingle >fromosik<

aper lagi nak mengarot eyh,,,♥
da la tu jer kot ♥
ader masa t ngarot lain lagi eyh



♥ wif love qaseh ♥

Thursday, December 16, 2010

♥ love tag from kak G ♥

wah lama nyer kiter x ditag,,,,tp tag kali n len ckit lol,,,juz tag amik award jerk,,,

thnk kak g,,,,kiter da amik taw
<
<
<
<
<
<
<




♥ wif love qaseh ♥

Monday, December 6, 2010

♥ impian telah menjadi nyata ♥

salam uol,,,,

salam december,,,tinggal beraper hari jerk lagi 2010 akan tinggal kan kiter,,,

waaaaa,,,usia pun akan menigkat....
so bermakna thn depan umo i 26 thn dah,,,,,
x mawwww....

uit da larik tajuk nieyh,,,,

ni b4 ni kan kiter ader ckp n3 law jadi kenyataan....

kiter da beli hp ni,,,,
hehehehehe tu la kan,,,,




ha puas pun dapat aper yang diinginkan,,,so kumpul wet blik nk beli benda len ni,,,aper yer,,,hehehehehe,,,,
♥ wif love qaseh ♥