♥ Followers ♥

Tuesday, December 28, 2010

♥ tempat kjer sayer ♥

salam kengkawan,,,
hai tinggal beberaper hari lagi nak new year kan,,,,
da dekat setengah tahun gak lak berader kat langkawi ni,,,
x sangker lip lap lip lap da nk hbis thn 2010....

uit da ngarot nyer,,,

kiter nk fromosik tempat kjer kiter ni haha....
kiter ni admin kat spa...
ala alun2 spa,,,
law mai langkawi tanyer kat maner alun2 spa kompem orang taw,,,most fofuler la spa tempat i kjer ni,,,,

meyh ni kasik jaja ket pix eyh....








t owng sambung jaja g eyh...

♥ wif love qaseh ♥

11 comments:

  1. Salam Qaseh.

    akak nak ke Langkawi on 27/28 Feb - 1 March. Mahal tak spa kat sini? Cam ne nak tau.. Nnt leh kita jumpa kan.. Hotel je akak belum cari.

    ReplyDelete
  2. kak yan:hotel law satu malam 80 akk nk tak,,,,bilk ok r,,,katil queen ader dua dlm satu bilik,,,,akk nk p spa aper,,,

    ReplyDelete
  3. ooo...nanti kalau p sana, leh la p juma Qaseh kan :D

    ReplyDelete
  4. laaa qaseh kt langkawi ke?
    qaseh akak nk pi sambunt anniversaryy bulan 6 nnti kt langkawi...leh lah contact2 qaseh...

    yg hotel rm80 tu mcm best je..murah pun murah...water heater..tv ade? hehee kt area mana ek? pekan kuah ke?

    ReplyDelete
  5. kak g,,,yup area kuah,,,,
    water heater semua ader,,,complete,,,
    rojer r kiter kak g,,,

    ReplyDelete
  6. wpraitss qaseh...nnti dh nk dekat2 kita roger yeaa.....heheeh besh2

    ReplyDelete
  7. Qaseh, akak berminat lah.. Nanti cam ne ek?

    ReplyDelete