♥ Followers ♥

Friday, December 17, 2010

♥ tentang cik Qaseh ♥


bulat nye mater yuuuuu ♥

aksi x beraper nk comey

Nama: Masdila Binti Ab Razak

Umur: 25 Tahun (30 Augustuse 1985)

Nama Timangan: Kakyong >tu family panggil<, mazz >tu kawan pgil<, Qaseh >kawan blog<

Asal: Pahang lol....♥

tentang Diri Masdilla yang korang x taw lagi kot:

seorang anak tunggal perempuan,,♥ >manjer terlebey<
seorang yang selalu happy >sedey jap jerk ,pas tu bley gelak blik<
seorang yang sangat giler kan ijow
seorang yang sangat la peramah >x taw malu kot< huhuhuhu
seorang yang sangat suka memasak >cz tu badan babam dowwww<.....♥
seorang yang sangat takutkan frog >gelik<
seorang yang masih single mingle >fromosik<

aper lagi nak mengarot eyh,,,♥
da la tu jer kot ♥
ader masa t ngarot lain lagi eyh



♥ wif love qaseh ♥

8 comments:

  1. single ke?nak ngurat lah..haha..comelnye:)

    ReplyDelete
  2. anne:hah single mingle,,,ngorat ler,,,pewit,,,,salam kenal dear

    ReplyDelete
  3. huuhuhu...
    kite lhir same buln la..
    ain 10....1989...
    akk suke msk,ape lg nti msk antakn kat ain ea..
    pkai pos..
    huhuhuh :))

    ReplyDelete
  4. ain: ye ker,,,ain nyer besday sama adik akk yang nobr 3.10081989,,,,hehehehhe

    ReplyDelete
  5. MAZZ.. LAMANYER!!!

    MAZZ PEKABO???

    ReplyDelete
  6. lya: mazz ok cht...mazz sentiasa follow lya,,,tpt mazz x tgl jejak,,mazz rindu lya,,,mazz nk mintk fon ni,,,hp mazz ilg

    ReplyDelete
  7. mama anak tunggal gak...tp tunggal yg mmg tunggal le...hehee..takde adek badek lain....

    laaa muda sgt2 lg qaseh ni....isk3....

    ReplyDelete
  8. muda g ker kak da 25 thn da kak....sy tunggal perempuan,,,hehehehe tinggin nk jp akk

    ReplyDelete