♥ Followers ♥

Friday, January 28, 2011

♥ besday boy ♥

salam uols,,,,

n3 kali ni jus nk wish besday jer kat adik i yang bongsu ritu,,,,

masa ni i da blik langkawi sehari selepas i blik langkawi la besday nyer

x mersa kek adik thn ni,,,

pape pn kakyong wish appy besday yang ke 14 taw kamal...so jom layan pix jer la yer....








mesti gambo besar,,,x pdai edit,,,,

♥ wif love qaseh ♥

Wednesday, January 26, 2011

♥ nikon d90 ♥

ok,,,salam kawan2,,

sekarg tgh rajin nk ubdet blog ni,,,

sebab nyer kiter da pakai berukbank kat umh ni,,so x der la borink lg kan,,

hehehe

kali ni nk jaja citer pasal cmera godang la plok,,,hehehe

akhir impian nk dptkan nyer terlaksana juak,,,

so layan la pixnyer,,,,








♥ wif love qaseh ♥

Tuesday, January 18, 2011

♥ vacation to cameron ♥

salam kengkawan,,,,,

lama rasa nyer x berblog ni kan,,,,

bkn per mood nak berblog tu ntah p mner,,,

just blogwalking sambil tinggal jejak jerk,,

wei udah melalut nyer,,,,

nk citer pasal vacation p cameron ni,,,,

kiter sebnar nyer blik pahang,,,,kan da lama x blik so bercuti la lg ni kat umah,,,,

kite rasa biar kasik jaja pix jer la kot kang byk ngarot pun bkn bce,,,so layanzzzzzzzz



















dah la tu kot,,,kang termunth plok tgok pix byk sgt,,,hehehehe

ader citer len plak pas ni,,,nak kasik jaja citer pasal camera godang,,,,,
♥ wif love qaseh ♥