♥ Followers ♥

Wednesday, March 30, 2011

♥ makan lg

Salam uolsss....

Nak citer psl mkn lg...hikhikhik..ace bukak blog ni mesti pasal mkn kan...

Rasenyer tgok pix mkn2 je lerw

Ni semua pix nase makn malam ritu mak belanje...timer kasih mak...syok gak duk umah ni kan....

gambar ader lah lintang pukang





Published with Blogger-droid v1.6.7

Wednesday, March 23, 2011

♥ our journey to kuantan part 2 ♥

hai kawan kawan,ni sambungan g kotan tu yer,,,pas hbis kenduri merayap ker cherating,,,,g club med jap....pas tu blik singh beserah bli ikan,,,so layan pix jer la kot










kat tempat naik ikan,,,beli ikan fresshhh


cam ikan dalam finding the nemo jerk,,,,


lubbbster,,,,

besar nyer lubssster...rm 40 sekilo beb



anak ikan jossss ni,,,hehehehe ader gok....


pemandangan bandor kuantan atas jambatan nk g tanjong lumpoQ



pg bli satar kat the mos populer kdai ni,,,,sedapppppp teranggkat owwwwwhhhhh


banyak da mknan da hbisss,,,,g ptg kan,,,,





ni nak blik da,,,isi minyak kat benteng tu,,,,ptg tu cam ader uptown jer kat benteng,,,mb owg kontan taw kot

gambor nyer besor gedaboQ,,, boleh jerk la yer,,,

♥ wif love qaseh ♥

Monday, March 21, 2011

pasta with chezz

hai live from my kitchen...tgh masak ni....
Published with Blogger-droid v1.6.7

♥Najwa Mahiaddin "Got to Go" ♥

sekarg tgh giler layan lg ni,,,best wei,,,hehehehehe





♥ wif love qaseh ♥

Sunday, March 20, 2011

♥ our journey to kuantan part 1 ♥

salam hai kawan kawan,,,rase nyer blog ni da nak berhabuk blik nampak,,,hikhikhikhik,,,,
biasa la kan,,,
da blik umah ni x der story la uol ,,,

opssss stop mencecey naaaa,,,

tgok tajuk n3 kali ader berpart ni cm manyak citer jer yer,,,ish x der la,,,sajer nak jaja gambaQ my cousin kawen jerk,,,then journey kami satu family go tu kuantan,,,,

our journey bermula petang jumaat pas tunggu dee blik dari lancang,,,so gerak ke kuantan,,,,

then sabtu kenduri kawen,,,so i think layan pix jer la kot,,,,,





gambar akad nikah.....
♥ wif love qaseh ♥

Sunday, March 13, 2011

jom jalan-jalan

salam kawan2 kiter bg tgok pix lu na....ni pix masa last day kat langkawi....jaln dan mkn...pas tu jaln lg...pas tu mkn lg.....hikhikhik....t honeymoon nk g tanjung rhu cantik sangt....
Published with Blogger-droid v1.6.7

Sunday, March 6, 2011

jom berkaroke yok

Layan pix lu la yer,,,ni pix semlm p karok kat pekan rabu..memang mantap la 3 pg bru blik.. pas ni x taw la biler g dpt cm ni
Published with Blogger-droid v1.6.7