♥ Followers ♥

Sunday, March 20, 2011

♥ our journey to kuantan part 1 ♥

salam hai kawan kawan,,,rase nyer blog ni da nak berhabuk blik nampak,,,hikhikhikhik,,,,
biasa la kan,,,
da blik umah ni x der story la uol ,,,

opssss stop mencecey naaaa,,,

tgok tajuk n3 kali ader berpart ni cm manyak citer jer yer,,,ish x der la,,,sajer nak jaja gambaQ my cousin kawen jerk,,,then journey kami satu family go tu kuantan,,,,

our journey bermula petang jumaat pas tunggu dee blik dari lancang,,,so gerak ke kuantan,,,,

then sabtu kenduri kawen,,,so i think layan pix jer la kot,,,,,





gambar akad nikah.....
♥ wif love qaseh ♥

4 comments:

  1. wah..jenjalan tgk org kawin ye..

    ReplyDelete
  2. kak yan: tu part kawen kak,,,t ader part makan2 sambil jln kat club med tunggu....

    ReplyDelete
  3. syok eh pusing2...=)
    kak mas..sue tag kak mas tuk contest "senyum"

    ReplyDelete
  4. dhya: best,,,,ha kena join contest ker,,,,,aaaaaa

    ReplyDelete