♥ Followers ♥

Thursday, September 20, 2012

♥ rase nak ber blog blik lah ♥

salam kawan2,,, kiter rase sekarg ni kiter nak berblog blik r,,,, baca blog org tetiber teringgin lak nak wat blog sendiri plak,,, hehehehe,,,, law nak ikot cerita sekarg,,banyak sangat nak citer,,ni weekend ni adik nak kawen nyer,,,, t kiter review ckit2 yerw,,,, ♥ wif love qaseh ♥

Friday, April 20, 2012

♥ lunch rini ♥

salam..... hai selamat tengahari kawan2,,,, semalam seharian kiter senyap kan,,,hikhikhikhik,~poyo jerk cm org tunggu jer ntry ko~hahaahha~ semlm g nilai 3 la,,,g bli brg nk wiring umah ikot jer la jalan2~seyes memang fenat giler r udoh la mgarot nyer,,, ni bru da masak tengahari jerk,,, almaklumla x kjer kan,,hahahahhaa jd surirumah semntre waktu sblm kjer ujg bln ni,,,hukhukhuk menu for tuday ialah ni hah,,,,,
hikhik,,,ni aym mentah la,,,,bkn2 ni sebenarnyer hidangan tgh hari ni
sedap x? terliur kerw,,,~gmbr gugel jer~ then ni yer sayur nyer,,,huhuhuhu
jemput mkn semue,,,,,, ♥ wif love qaseh ♥

Wednesday, April 18, 2012

♥ menu for today ♥

salam n selamat tgh hari,,,,

erm da tgh hr kn,,,jap jer mase berlalu dlm sehari ker sehari,,,,aceyyy,,,,

huhuhu udoh merapu nyer,,,,

rini lunch bese2 jer,,mak i masak,,huhuhuhu,,besa r duk umh kan,,,,sekrg x kjer lg,,,boss x pgil masuk lg,,,hohooohoho~da melencong ni~

menu for today,,,,,,
nah mkn daun ni,,,,,,hohohooho,,,~uisss bkn kambing lol~



~tadaa~ da siap masak~sedapkn,,,terliur x?????



♥ wif love qaseh ♥

Tuesday, April 17, 2012

♥ im back ♥

assalammualaikum pemula bicara,,,,

fuhhhhhhh,,,,hacummmmmm,,,hahahahha~ per pasal ni,,,tetiber kan~ hahahahaha
that mean diri ini lmer x membuka blog la jawab nyer,,,ni i think first ntry for new yer kot,,,hahahhaa da masuk bln ker empat ni,,,

biasa la kjer dgn bz x knl mase kan,,kjer taska ni bkn cm kjer biase ok,,memang byk cabaran,,,mase lg la x der langsung kaloh PM okies,,,

so skrg ni da pencen jadi penyelia taska duk umh ler rehat2 kan otok seblm mula kjer baru bln 5 ni,,hikhikhikhik,,,best nyer rase duk umoh lelame,,,heaven nyer,,,bkn selalu dpt rase cm ni,,,,

so rasenyer pas ni akan sentiase berblog la yer,,,rindu nk berblog ni,,,mase kjer lu nk blogwalling pun x der mase,,,kjer 6,30 da masuk,,,blik x tentu kekadng awal kekadang lmbt,,,huh,,,,blik mandi mkn smyg semua,landing trus la tido jawab nyer kn,,,

erm sbagai pengubat rindu kat uol semua kan kasik jaja gbr pic i lu ke~bajet retis jap~ hahhahahahaha~


♥ wif love qaseh ♥